معاملات فوروارد.

انواع معاملات در بازار فارکس برای سرمایه گذاری

انواع معاملات بازار فارکس موضوعی است که برای اشخاص فعال در این حوزه بسیار مورد اهمیت واقع شده است. چرا که با داشتن دانش کافی در مورد آنها می‌توان سود بسیار عالی به دست آورد. نکته‌ای که وجود دارد این است که بازار فارکس از انواع مختلف معاملات بهره می‌برد که هر کدام از آنها ویژگی‌ها و مزایای خود را دارند و شما با دانستن در مورد آنها می‌توانید معاملات کم ریسک‌تر و پرسودتری را تجربه نمایید. در صورتی که می‌خواهید در مورد انواع معاملات بازار فارکس و موضوعات مرتبط با آن اطلاعات مهمی به دست آورید، می‌توانید این مقاله را تا انتها مطالعه کرده و به این اطلاعات دسترسی پیدا نمایید.

انواع معاملات در بازار فارکس برای سرمایه گذاری.

بررسی انواع مختلف معامله‌گران

پیش از اینکه بخواهیم به بررسی انواع معاملات بازار فارکس بپردازیم، بهتر است تا در رابطه با معامله‌گران کمی توضیحاتی به شما بدهیم. در حالت کلی معامله‌گران به دو دسته خرد پا یا کم سرمایه و معامله‌گران سازمانی و کلان سرمایه تقسیم می‌شوند. در معامله‌گران خرد پا باید بگوییم که این نوع معامله‌گران سرمایه چندان زیادی ندارند و به دلیل بیت بسیار زیادی که بازار فارکس دارد به سمت این حوزه جذب شده‌اند و با سرمایه کم در این حوزه مشغول به فعالیت می‌باشند. در واقع همین معامله‌گران هستند که بازار فارکس را می‌چرخانند. نوع دیگر معامله‌گران، سازمانی‌ها یا همان کلان سرمایه‌ها می‌باشند که معمولاً سود اصلی را این افراد از بازار فارکس دریافت می‌کنند. این افراد که معمولاً صاحبان یک سازمان بسیار بزرگ و سرمایه‌دار هستند، در بازار فارکس فعالیت می‌کنند و سود اصلی را از این حوزه همین افراد دریافت می‌نمایند.

بررسی انواع معاملات بازار فارکس و معاملات اسپات

از دیگر انواع معاملات بازار فارکس می‌توان به معاملات اسپات اشاره کرد. اسپات که خود نوعی معاملات بازار خارج از بورس به حساب می‌آید، دارای چهار زیر شاخه می‌باشد که هر کدام از آنها ویژگی‌ها و مزایای خاص خود را دارند. نکته‌ای که وجود دارد این است که بسیاری از افراد بازار اسپات را با بازار بورس مقایسه می‌کنند، اما یکی از مهمترین ویژگی‌های این بازار این است که برخلاف بورس کاملاً غیرمتمرکز می‌باشد و دو طرف معامله ارز یا کالایی را به یکدیگر می‌فروشند. اگر بخواهیم چهار بازار اسپات را نام ببریم باید به بازارهای اصلی، بازار خرده فروشی، معاملات CFD  و همچنین بازار شرط‌بندی اسپرد اشاره کنیم. نکته‌ای که وجود دارد این است که معمولاً معامله‌گران سازمانی در بازار اصلی و بازار CFD به فعالیت می‌پردازند. همچنین معامله‌گران خرده پا یا همان کم سرمایه در هر چهار بازار فعالیت می‌کنند.

معاملات اسپات.

انواع معاملات بازار فارکس و فیوچرز

فیوچرز که یکی دیگر از انواع معاملات بازار فارکس می‌باشد، یکی از پر ریسک‌ترین و همچنین معروف‌ترین معاملات این بازار است. در این نوع معاملات شما تقریباً در حال انجام یک شرط‌بندی هستید بدین صورت که بر روی یک ارز مقداری مبلغ را بلوکه می‌کنید تا اگر بر طبق چیزی که قرارداد کرده‌اید ارز مورد نظر رشد یا نزول کرد، مقدار پولی به شما داده شود. در صورتی که برعکس چیزی که قرارداد شده ارز مورد نظر حرکت کند، همان مقدار از دارایی شما کم می‌شود و یا تمام دارایی شما از بین می‌رود. نکته‌ای که وجود دارد این است که این نوع معاملات معمولاً پیشنهاد نمی‌شود. چرا که ممکن است در طی یکی از آن‌ها تمام دارایی خود را از دست بدهید.

بررسی معاملات آپشن

یکی دیگر از معاملاتی که در بازار فارکس بسیار طرفدار دارد نوع آپشن می‌باشد. آپشن که از انواع مختلف معاملات بازار فارکس می‌باشد، بدین صورت است که قراردادی را در اختیار شخص خریدار می‌گذارد و به او این اجازه را می‌دهد، با یک قیمت و در یک تاریخ مشخص یا زودتر از آن کالا یا ارز مورد نظر را خرید و فروش کند. نکته‌ای که وجود دارد این است که در تاریخ مشخص شده یا زودتر از آن فرد می‌تواند کالا یا ارز را خرید و فروش کند. البته الزامی برای انجام آن ندارد و در صورتی که منصرف شود می‌تواند به طور کامل آن را لغو کند. همچنین اگر بخواهید محکم کاری کنید می‌توانید مقداری پول را از شخص خریدار دریافت کنید که به آن حق پریمیوم یا همان حق اختصاصی، گفته می‌شود. بر طبق این حق شخص مورد نظر باید تا تاریخ تعیین شده حتماً کالا یا ارز را از شما بخرد.

به طور کلی معاملات آپشن به دو دسته تقسیم می‌شوند که یکی از آنها Call Option می‌باشد که به حق خرید کالا یا ارزی که در اختیار یک شخص قرار می‌گیرد گفته می‌شود. همچنین دسته دیگر از معاملات آپشن Put Option نام دارد. این نوع معاملات به حق فروش کالا یا ارزی که در اختیار یک شخص قرار دارد گفته می‌شود.

معاملات آپشن.

ETF یکی دیگر از انواع معاملات بازار فارکس

به طور کلی ETF ها در بازار فارکس به صندوق‌هایی گفته می‌شود که قابل معامله هستند و در آن یک یا چند ارز یا کالا وجود دارد. به طور کلی اگر شخصی بخواهد یک یا چند کالا را به صورت کلی خریداری کند، معمولاً از معاملات ETF استفاده می‌کند. به عنوان مثال، شخصی که می‌خواهد چند جفت ارز مانند دلار، یورو، پوند و ین ژاپن را خریداری کند از ETF جفت ارزها استفاده می‌کند. مهمترین مزیت‌های معاملات ETF این می‌باشد که یک قابلیت را در اختیار شما قرار می‌دهد و می‌توانید با استفاده از آن، هزینه کمتری برای پرداخت چندین ارز یا کالا بدهید.

همچنین در صورتی که بخواهید پرتفوی متنوع‌تری داشته باشید و تنها به چند ارز کوچک بسنده نکنید، می‌توانید از ETF‌ ها استفاده نمایید. از دیگر مزیت‌های ETF که یکی از انواع معاملات بازار فارکس می‌باشد، می‌توان به این موضوع اشاره کرد که ریسک پذیری پرتفوی شما را تا حد بسیار زیادی کاهش می‌دهد. بدین صورت که اگر یکی از ارزهای موجود در سبد شما ریزش کند، ممکن است ارز دیگر رشد چند برابری را تجربه کند. در نتیجه این موضوع باعث به دست آوردن سود کلی برای شما می‌شود.

یکی دیگر از انواع معاملات بازار فارکس: معاملات فوروارد

از دیگر انواع معاملات بازار فارکس می‌توان به معاملات فوروارد اشاره کرد که همانند قراردادهای آتی استاندارد در بانک‌ها می‌باشند. بدین صورت که شما باید بر اساس تاریخ، مبلغ و نوع کالا یا ارز مورد نظر یک قرارداد کلی بنویسید و بر طبق آن عمل کنید. در صورتی که از قرارداد مورد نظر سرپیچی کنید شامل جریمه خواهید شد. همچنین اگر در زمان معین پرداخت خود را انجام دهید تخفیفی نیز به شما داده می‌شود. معاملات فوروارد در واقع بین دو نفر انجام می‌شود که یکی از آنها شخص خریدار و دیگری شخص فروشنده می‌باشد و کاملاً خارج از بورس و فضای فارکس انجام می‌شود. شخص فروشنده در زمان قرارداد موظف است تا ارز یا کالا را در اختیار شخص خریدار قرار دهد و همچنین شخص خریدار در همان زمان باید پرداخت خود را به صورت تمام و کمال انجام دهد تا بدین شکل قرارداد مورد نظر به درستی ثبت شود.

بررسی معاملات سوآپ

یکی دیگر از پرکاربردترین و مشهورترین معاملات بازار فارکس معاملات سوآپ می‌باشد. این نوع معاملات هیچ نوع اطلاعاتی برای انجام خرید و فروش ارز یا کالا از فروشنده و خریدار دریافت نمی‌کنند و در واقع این وسط یک شخص واسطه این معامله را انجام می‌دهد. نکته‌ای که وجود دارد این است که برای انجام این نوع معاملات حتماً باید از یک بروکر استفاده کنید. بدین صورت که شما یک جفت ارز را به بروکر مورد نظر می‌دهید و در ازای آن جفت ارز دیگری دریافت می‌کنید. این موضوع در مورد خرید و فروش کالاها نیز صدق می‌کند.

در صورتی که در رابطه با انواع معاملات بازار فارکس و همچنین موضوعات مرتبط با آن سوالاتی دارید، می‌توانید به وب‌سایت فارکس مکتب یا فلفلانی مراجعه کرده و از تیم پشتیبانی آنها کمک بگیرید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *